Usynlighetsdrakt til kameraet

Cloak Bags lar deg nemmelig ta bilder gjennom en åpning i bunnen av bagen.

Mange av oss har nok vært på steder eller i situasjoner, der det føles risikabelt å dra frem kameraet - på reise i en ny storby, med uvante språk og nye kulturelle koder. Typisk nok er det gjerne i disse situasjonene de beste motivene dukker opp. Men frykten for å forstyrre lokalmiljøet, tiltrekke deg oppmerksomhet - eller enda verre, frykten for å bli ranet - gjør at kameraet forblir i bagen.

Det var etter en resultatfattig fotoreise til Argentina, at gründerne bak Cloak Bags satte i gang med utformingen av verdens første bunnløse kamerabag. For så lenge kameraet forble usett, forsvant også mye av turistfaktoren.

Cloak Bag
Cloak Bag

Vi synes bagene virker smarte. De ser heller ikke verst ut. En Cloak Bag monteres i kameraets stroppholdere og stativfeste, og tres over kameraet. Slik ser den stort sett ut som en alminnelig kamerabag. Forskjellen er luken i bunn, og åpninger på oversiden som gir deg tilgang til brytere og objektiv.

Men Cloak Bag eller ei. Vi anbefaler å være varsom med kamera i nye miljøer, både med tanke på deg selv, og de du besøker.

Cloak Bags kommer i to farger, og kan bestilles til 49 Dollar direkte fra produsentens hjemmeside.

Cloak Bag.
Cloak Bag.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen