USB som glitrer

Victorinox og Swissbits har flere ganger samarbeidet om å lage lommekniver med USB-brikker. Nå har duoen tatt steget videre og fått med seg den eksklusive gullsmedkjeden Bonfort. Resultatet er Swissmemory Prestige.

Swissmemory Prestige er ikke forskjellig fra andre minnebrikker når det kommer til ytelse og øvrige spesifikasjoner, den store forskjellen ligger i materialene som er brukt for å lage skallet. Dette kan nemlig fås i enten sølv, gull eller diamant. Dermed har man verdens dyreste USB-brikke.

Prisene på de forskjellige versjonene har vært vanskelig å oppdrive, ,men den billigste går visstnok for rundt €980, som tilsvarer i overkant av 7500 kroner. Og som Trustedreviews så fint formulerer det: - Hvis du er nødt til å spørre hva diamantutgaven koster, har du sannsynligvis ikke råd til den.

Selve lagringsdelen av enheten kan imidlertid tas ut av skallet, slik at man slipper å punge ut et titalls lapper dersom man trenger mer enn én minnebrikke, eller bare vil oppgradere til en med større kapasitet. Man kan få brikker med lagringskapasiteter på opp til 4 GB.

(Kilder: Swissbits. Victorinox, Bonfort, Trustedreviews)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen