USB-pinne renser vannet

Rens vannet med USB-pinne

Hendig vannrenser for turgåere.

SteriPen er en produsent av vannrensende artikler og skal nå oppdatere sitt sortiment med en UV-basert enhet ved navn SteriPen Freedom. Freedom skal ifølge selskapet være verdens minste og letteste UV-vannrenser, samt være den første med oppladbare egenskaper.

Vannrenseren er ment for turgåere eller liknende, blir ladet opp via USB og desinfiserer opptil 0,5 liter urent vann i løpet av 48 sekunder.

99,9 prosent

Freedom har et bakteriedrepende UV-lys som tilintetgjør 99,9 prosent av alle bakterier og virus. 48 sekunder er som nevnt nok for å behandle en halv liter med vann, og for å ta for seg en hel liter er det bare å gjenta operasjonen.

En lysmåler med grønt lys signaliserer når det er trygt å drikke vannet, og enheten fungerer også som en lommelykt.

8000 ganger

Vannrenseren kan bli ladet opp via en USB-port fra en datamaskin, strømuttak eller en kompatibel sollader. Den skal kunne bli brukt 40 ganger mellom hver lading, og den totale levetiden til batteriet og UV-lyset er anslått å tåle 8000 gangers bruk ved 0,5 liter.

Vekten er på 74 g og størrelsen er på 13 x 3,5 x 2,2 cm. Freedom blir solgt med en USB-kabel, AC-adapter, og et omslag av neopren.

Pris og tilgjengelighet

SteriPen Freedom vil bli tilgjengelig i løpet av høsten på SteriPens offisielle nettside. Veiledende pris er på 120 dollar, noe som tilsvarer 670 kroner.


(Kilde: Gizmag)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen