USB 3.0-minnepinnene får opp farta

I ti minutter fikk Corsair ha "planetens raskeste" USB 3.0 minnepinne.

Ikke før vi har fått rapportert om Kingstons imponererende terabyte-minnepinne, har en ny pinnepressemelding sneket seg inn i innboksen. Denne gangen fra Corsair, som visstnok har tryllet fram en ganske så kjapp minnepinne med USB 3.0.

Foto: Corsair

Fartsvidunderet har et karosseri av børstet metall og har fått det noe prangendet navnet Flash Voyager GT Turbo USB 3.0. Den kan skryte av lesehastigheter på opp til 260 MB/s og skrivehastigheter på opp til 235 MB/s – verdens raskeste uten å benytte en dyr "USB 3.0 til SATA"-bro, ifølge pressemeldingsteksten.

Corsair Flash Voyager GT Turbo USB 3.0 har fem års garanti og kommer i kapasiteter på 32, 64 og 128 GB. Veiledende USA-priser er på henholdsvis 50, 90 og 180 amerikanske daler, og de skal være i butikkene fra februar måned.

Enda kjappere Lexar?

Foto: Lexar

Corsair fikk beholde sitt "verdens raskeste"-stempel i knappe ti minutter. Pressemeldingspusherne fra Lexar har nemlig også vært borti send-knappen, og der fikk vi lese om JumpDrive P10 USB 3.0 Flash Drive.

Denne metallpinnen har sortlakkert finish og "begrenset livstidsgaranti".

Hastigheten er oppgitt til hele 270MB/s for lesing og 240MB/s for skriving. Lexar omtaler ganske enkelt sin JumpDrive P10 som en av de raskeste USB-minnepinnene på markedet (selv om den faktisk ikke er på markedet riktig ennå), og forsikrer oss om at det er et rent USB 3.0-produkt.

Lexar JumpDrive P10 USB 3.0 Flash Drive vil være å få i 16, 32 og 64 GB kapasitet. Priser er ikke kjent i skrivende stund.

Kilde: Pressemeldinger fra Corsair og Lexar

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen