Usannsynlig liten

Ble du imponert over størrelsen på LG sin mp3-telefon M6100? Da bør du feste blikket ditt på denne miniatyrtelefonen fra Samsung.

Med en størrelse på kun 8,5 x 2,9 x 2,0 cm og en vekt på 74 gram er Samsung X830 like høy og tykk som LG M6100, men bare halvparten så bred. Faktisk er telefonen så smal at Samsung ikke har klart å plassere tastene i tre rader, slik som er vanlig. I stedet er de plassert to og to, i to rader nedover.

X830 er egentlig bare en europeisk utgave av den koreanske modellen SPH-S4300. Originalen har 1 GB innebygget minne, men av en eller annen grunn har Samsung funnet ut at 82 MB minne er tilstrekkelig for europeiske mobilbrukere. Hvorvidt X830 har minnekortstøtte eller ikke, er foreløpig ikke kjent.

Den lille størrelsen begrenser også skjermen en del. Oppløsningen skal derfor bare være på 128 x 220 piksler.

Ellers kan den lille telefonen spille av musikkfiler i mp3-, ogg- og wma-format. Blåtann og USB 2.0 skal også være støttet. I tillegg har telefonen et kamera.

X830 blir trolig den minste skyvetelefonen på markedet når den kommer i salg. Men når og om dette skjer, er fortsatt ikke kjent. Prisen er også ukjent.

På neste side kan du se flere bilder av telefonen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen