Unngå strømstans med BatteryBar

Skrekken for en som er avhengig av bærbare datamaskiner er å slippe opp for strøm - noe du gjerne også gjør på det verst tenkelige tidspunkt dersom du ikke planlegger litt. Derfor er vi tilhengere av at det skal være enkelt å holde et øye med batteriets status og hvor mye strøm som er igjen på det.

I den anledning har vi tidligere omtalt BattCursor, som lar deg se gjenværende batterilevetid rett under muspekeren.

En annen applikasjon med samme mål er BatteryBar. Dette programmet legger seg som en liten verktøylinje på datamaskinens oppgavelinje, slik at du med et kjapt blikk kan se nøyaktig hvor mye du har igjen. Det fine er at du med et klikk på verktøylinja kan velge å vise dette prosentvis eller i form av beregnet gjenstående tid - noe som også virker når batteriet lader.I følge utviklerne er denne beregningen av tid basert på batteridata som samles inn etter hvert som du bruker din bærbare, noe som betyr at denne egenskapen vil bli mer nøyaktig etter en tids bruk.

Les også: Forleng batteriets levetidBatteryBar er både for 32- og 64-bit Windows 7, Vista eller XP. Egenskapene vi har beskrevet her er for gratisversjonen, men merk at programmet også kan "låses opp" til BatteryBar Pro med ekstrafunksjonalitet som popup-varsler og enkle innstillinger. Programmet kan lastes ned herfra.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen