Unik designmobil på vei

Samarbeidet bygger på Samsungs rolle innen avansert mobiltelefonteknologi og innovative løsninger – og Bang & Olufsens kompetanse på design, forenkling og brukergrensesnitt.

 

Den nye mobilen vil inneholde Bang & Olufsens ICE-teknologi i sine lydforsterkere, men utover dette er selskapene sparsommelige når det gjelder informasjon om den såkalte vidundertelefonen.

Innovasjon og forbrukerorientert teknologi

– Det er en fornøyelse for oss å samarbeide med Bang & Olufsen, som deler vår lidenskap for innovasjon og forbrukerorientert teknologi. Samsung har alltid forsøkt å tøye grensene for design og teknisk utvikling av mobiltelefoner, og vi er hele tiden på utkikk etter innovative ideer og konsepter på tvers av bransjebåsene. Dette samarbeidet vil føre til at våre kunder vil se på mobiltelefonen med nye øyne, sier Kitae Lee, leder av Telecommunications Business i Samsung Electronics, i dagens pressemelding.

 

Torben Ballegaard Sørensen, Administrerende direktør i Bang & Olufsen, er også svært fornøyd med det nye samarbeidet:

– Vi er glade for å kunne samarbeide med Samsung. Sammen ønsker vi å skape en mobiltelefon som man kan kommunisere med på en bekvem og praktisk måte. Design og bruk av telefonen er svært enkel og ukomplisert, men i alle aspekter av designen ligger det en nøye gjennomtenkt tanke til grunn, basert på forholdet mellom form og funksjon, sier Ballegaard Sørensen.

 

Spesielle akustikkløsninger

I tillegg til utviklingen av et nytt mobilkonsept, samarbeider også selskapene om spesielle akustikkløsninger i Samsungs kommende mobiler.

 

– Bang & Olufsen skal levere forbedrede akustikkfunksjoner til bruk i Samsungs mobiltelefoner i form av ICEpower-teknologi, uttaler Ballegaard Sørensen.

 

Det er ennå uklart hva mobilen som er ment å revolusjonere markedet vil koste. Det vi imidlertid vet, er at den vil bli lansert i Norge og en rekke andre europeiske land allerede i høst.

 

Den nye mobilen vil bli distribuert gjennom både Bang & Olufsen-forhandlere og utvalgte butikker innenfor Samsungs distribusjonsnett.

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen