Ungdom velger bort e-post

E-posttjenester er på vei ut blant amerikansk ungdom, det vil si bruk av tradisjonelle e-posttjenester som Yahoo Mail og Hotmail, ifølge ferske tall fra selskapet Comscore. Unntaket er Gmail som øker. Ungdommen velger tekstmeldinger og chat på nettet for å kommunisere. Bruk av e-post nådde toppen i november 2009, og siden har det bare gått nedover.

Ungdommen mener e-posttjenester er for tungvinne for korte meldinger til venner, og de kan dessuten ikke vente å få svar på meldingene før om flere timer. En av delene i en e-posttjeneste som mange mener er unødvendig er å måtte skrive noe i emnefeltet, men dette gjelder spesielt brukere som sender mange, korte meldinger.

Facebook er allerede i gang med å svare den nye trenden med en ny meldingstjeneste, en tjeneste som ligner mer på en tekstmelding enn en e-posttjeneste. Den skal gjøre prosessen ved å sende meldinger mye enklere enn e-posttjenester, med blant annet uten emnefelt, og uten kopi (cc) og uten blindkopi (bcc). Det skal nærme seg kommunikasjon i sanntid.

(Kilde: New York Times)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen