UNBOXING: Nå kommer nye Galaxy Note 10.1
Unboxing
(Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

Nå kommer nye Galaxy Note 10.1

Vi har fått tak i 2014-utgaven av Note 10.1, og her går vi gjennom innholdet i salgspakken.

Samsung Galaxy Note 10.1 2014-edition er en kraftig oppgradert utgave av det populære Android-brettet. Note-serien skiller seg fra andre Android-brett ved at du får med en såkalt S-Pen, et skriveredskap som kan brukes til langt mer enn bare å skrive på skjermen med.

Les også: Sniktitt på Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Forbedret split-screen

Den andre store forskjellen i forhold til andre Android-brett er at du kan dele skjermen og kjøre to applikasjoner ved siden av hverandre. Med den nye versjonen kan du også trekke innhold fra det ene skjermbildet direkte over på det andre i flere av applikasjonene.

Du kan for eksempel ha en nettleser på den ene halvdelen av skjermen, og Facebook på den andre. Så kan du trekke bilder fra nettleseren rett over i statusoppdateringen eller meldinger du skriver.

Topp spesifikasjoner hele veien

Nye Galaxy Note 10.1 er også mindre, lettere, raskere og tynnere enn forgjengeren, Note 10.1. I tillegg har den fått en penere bakside, lik den du finner på Galaxy Note 3. Prosessoren er den raskeste på markedet, og brettet har hele 3 GB RAM. Alt i alt gir dette Note 10.1 2014 et lite forsprang på samtlige av konkurrentene.

Vi har fått salgspakken inn til oss, og setter i gang med testingen. Men først kan du bli med og se hva som befinner seg i esken.

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen