MSI GS70 Stealth er noe så sjeldent som en tynn spillbærbar.

Unboxing MSI GS70 Stealth

MSI GS70 Stealth er noe så sjeldent som en tynn spillbærbar. (Bilde: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no)

Dette er noe så sjelden som en syltynn og kraftig spill-PC

MSI GS70 Stealth kan du enkelt ta med deg på farten.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er ikke mange ukene siden vi testet et beis at en spillbærbar fra MSI. I dag kom den rake motsetningen inn, i form av en skikkelig lekkerbisken fra samme selskap som vi ikke kunne la være å pakke opp straks. Med deres nyeste GS70 Stealth er det ikke bare rå ytelse som står i sentrum, men snarere god nok ytelse i en portabel form og lekker innpakning.

Fra amerika hører vi stadig nyheter om Razer Blade Pro og andre tynne spillbærbare, uten at de ser ut til å komme vår vei med det første. Derfor er det ekstra stas å se at MSI ikke er redde for å satse på en spillbærbar som også har andre kvaliteter enn å være et kraftverk. GS70 Stealth er kun 2,1 – 2,6 centimeter tynn, om vi regner med føttene dens, noe som er sjelden kost til å være en spillbærbar. I tillegg ser den solid ut. Materialer som aluminium og magnesium går stort sett igjen i hele maskinen, og alt er sydd sammen på en elegant og sømløs måte.

Skjermen måler 17 tommer, og byr på en matt utførelse med 1920 x 1080 piksler.

Opprinnelig skrev vi at GTX 860M-grafikkbrikken i GS70 Ghost var basert på Nvidias nye Maxwell-arkitektur. Dette viste seg under test av maskinen å ikke stemme. MSI har isteden brukt en GTX 860M-brikke basert på den eldre Kepler-arkitekturen. Denne er ikke på langt nær like strømgjerrig, ei heller like sprek. 

Likefullt er det en Haswell-prosessor med navn i7-4710HQ fra Intel som er hovedsjefen. Denne er klokket til 2,5 GHz og har med seg hele 16 gigabyte arbeidsminne.

Spillene dine er det også plass til i det tynne kabinettet, enten du vil legge dem på den én terrabyte store harddisken eller den 128 gigabyte store SSD-en.

Vi gleder oss til å teste maskinen og finne ut hvordan den er i bruk. Inntil vi er klare med en test kan dere imidlertid sniktitte på hva vi i redaksjonen skal gå under huden på de neste dagene:

Om du er virkelig utålmodig kan du også sjekke hvilke nettbutikker som allerede har fått inn GS70 Stealth i vår Prisguide »

 

Pappesken den kommer til oss i er ikke så spennende, men allerede her seg vi at MSI har gjort noe med tykkelsen til maskinen.
Pappesken den kommer til oss i er ikke så spennende, men allerede her ser vi at MSI har gjort noe med tykkelsen til maskinen. Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no
Esken er delt i to. Neders skimtes den medfølgende beskyttelsesbagen.
Esken er delt i to. Nederst skimtes den medfølgende beskyttelsesbagen. Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no
Inne i fraktesken finner vi denne. En langt stiligere, tykk, eske.
Inne i fraktesken finner vi denne. En langt stiligere, tykk, eske. Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no
Flere lag med beskyttelse.
Flere lag med beskyttelse. Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no
Beskyttelsesfilm er det over alt når vi pakker opp. Den stilige aluminiumen må jo ikke få riper eller flekkes til.
Beskyttelsesfilm er det over alt når vi pakker opp. Den stilige aluminiumen må jo ikke få riper eller flekkes til. Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no
Den venstre esken var faktisk tom, men vi liker at MSI også har sansen for symmetri. Til høyre ligger all den kjedelige dokumentasjonen.
Den venstre esken var faktisk tom, men vi liker at MSI har sansen for symmetri. Til høyre ligger all den kjedelige dokumentasjonen. Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no 
En del dokumentasjon følger med, men ikke noe vi tok oss bryet med å kikke spesielt nøye på.
En del dokumentasjon følger med, men ikke noe vi tok oss bryet med å kikke spesielt nøye på. Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no
Også laderen er ganske tynn. Med et GTX 860M-grafikkort innabords trekker nemlig ikke maskinen så mye strøm som andre spillbeist.
Også laderen er ganske tynn. Med et GTX 860M-grafikkort innabords trekker nemlig ikke maskinen så mye strøm som andre spillbeist. Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Hardware.no

 

På neste side ser vi hvor tynn GS60 er »

Gå til side

MSI GS70 2PC-285NE

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen