UNBOXING: Bli med når vi pakker opp Galaxy Note Edge
Unboxing

Bli med når vi pakker opp Galaxy Note Edge

Samsungs nye toppmodell med buet sideskjerm kom i salg i dag.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Frem til nå har Samsung Galaxy Note 4 vært den råeste mobiltelefonen på det norske markedet. Men nå dukker «søskenbarnet fra Gjøvik» opp. Riktig nok som koreaner, men resultatet er det samme som i Prøysen-visa; Uansett hva Note 4 skryter på seg, skinner Galaxy Note Edge litt ekstra.

Slik må det nødvendigvis bli, når det egentlig er samme mobiltelefon, bare utstyrt med en ekstra skjerm som er buet over kanten på telefonen.

Samsung Galaxy Note Edge.
Samsung Galaxy Note Edge.

Blir lagt merke til

Denne ekstraskjermen revolusjonerer neppe måten du bruker mobiltelefonen på. Men den representerer noe nytt som blir lagt merke til. Og når skjedde egentlig det sist?

Samtidig er den ekstra skjermen mer enn bare en gimmik. Den kan kjøre sine egne apper, brukes som musikk-kontroll og vise innkommende meldinger i form av tekst som ruller langs siden på telefonen. Og flere funksjoner skal komme til. Samsung frir til utviklerne i håp om at noen skal komme opp med en idé som gjør sideskjermen enda mer interessant.

Friskt priset

Galaxy Note Edge blir neppe noe veldig vanlig syn på byen. En prislapp på ca 8000 kroner kan antakelig stagge kjøpelysten noe hos enkelte. I tillegg kommer at telefonen foreløpig bare er tilgjengelig i et begrenset opplag.

Et par av disse eksemplarene har likevel funnet veien til Tek.nos redaksjon. Den ene skal vi teste grundig. Den andre kan bli din, for den har vi gjemt  i årets adventskalender her på Tek.no.

Her kan du følge oss når vi spretter salgspakken for å se nærmere på hva dine surt oppsparte grunker kan gå til:

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen