Ultrafleksibel moro

Ultrafleksibel moro

Flexbook er navnet på en portabel og fleksibel enhet som kan brukes som både bærbar PC, nettbrett og e-bokleser. Den allsidige konseptmodellen er designet av Taiwan-baserte Hao-Chun Huang, og er én av de 1000 nominerte i Fujitsu Design Award 2011, som skal utrope en vinner senere denne måneden.

Flexbook er designet med maksimal mobilitet i tankene for de som er konstant logget på nett. Den lille datamaskinen har et vanntett tastatur og en skjerm med et sideforhold på 21:9 – et ekstra bredt format som for eksempel passer utmerket til filmer spilt inn med det tradisjonelle 2.39:1-formatet.

Hva man gjør det til selv

Maskinen har en fleksibel struktur med et sentralt ledd og en berøringsskjerm som kan dreies 180 grader – noe som gjør at laptopen kan bli brettet til en rekke ulike former etter eget ønske.

Man kan brette Flexbook som en bok for å lese e-bøker, gjøre den om til et nettbrett for å lese nettaviser, eller benytte den som en bærbar PC til å skrive dokumenter. Flexbook er også sin egen solide beholder når den er brettet sammen.

Gummioverflaten kan byttes ut, og designer Hao-Chun Huang ser for seg at brukere kan kjøpe nye overflater med andre farger og mønstre på nett.

For å se flere bilder av Flexbook, sjekk gjerne ut Designboom.com.

(Kilde: Designboom)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen