Ultra-kommunikator fra Samsung?

Skyvbart tastatur og stor trykkfølsom skjerm
Skyvbart tastatur og stor trykkfølsom skjerm

Samsung gir gass med sin Ultra Edition-serie, som består av tynne telefoner. Nå har produsenten laget en mobil fullt skyvbart tastatur til serien, som de sannsynligvis vil lansere på 3GSM til uken. Nykommeren har fått navnet F700.

Til tross for at F700 skal være en tynn telefon, er ikke spesifikasjonene noe Samsung trenger skamme seg over. Først og fremst har kameraet en oppløsning på svimlende 5 megapiksler, i likhet med for eksempel Nokia N95.

Skjermen til F700 dekker hele fremsiden av telefonen, og er trykkfølsom. Den viser så mye som 440 x 240 piksler. Det er mer enn for eksempel de fleste av dagens Windows-telefoner.

Klikk for større bilder

Med F700 får du til enhver tid mobilnettenes høyeste datahastighet. Den har nemlig både HSDPA (super-3G), 3G, EDGE. Førstnevnte har både NetCom og Telenor lovet oss i løpet av året, og gir skyhøye overføringshastigheter. F700 skal støtte HSDPA opp til hele 7,2 Mbps. Les mer om HSDPA i saken "Er du klar for super-3G?". Nykommeren støtter minnekort av typen MicroSD.

Om F700 kommer til Norge er foreløpig usikkert, men det får vi etter all sannsynlighet vite i løpet av elektronikkmessen 3GSM i neste uke.

(Kilder: Engadget.com, Gizmodo.com, Akihabaranews.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen