Ultimate "Extras" ikke levert

Microsoft lanserte Windows Vista Ultimate i slutten av januar - den dyreste og mest komplette Vista-versjonen. Microsoft brukte da blant annet "Extras" som lokkemat for at kundene skulle velge Ultimate-versjonen fremfor en av de mer rimelige Vista-versjonene.

Programvaregiganten presenterte "Extras" som programmer, tjenester og ekstra innhold som bare finnes i Vista Ultimate. Dette skulle blant annet være nyskapende tjenester for kunder som valgte den dyreste Vista-versjonen.

3 Extras på et halvt år

I dag, et halvt år etter lanseringen, viser det seg at Extras glimrer nesten med sitt fravær.

Tre såkalte Extras-programmet ble sluppet samtidig som Vista Ultimate ble lansert, et pokerspill, et tilleggsprogram for krypteringsverktøyet BitLocker, pluss en språkpakke.

Kort tid etter kom prøveversjon av den videobaserte skjermspareren DreamScene, men denne er fortsatt på betastadiet, og kan derfor ikke regnes som et fullverdig produkt.

Microsofts utviklere som er ansvarlig for Extras opprettet en blogg på nettsiden windowsultimate.com som brukes til å presentere Extras-programmer. Denne bloggen ble imidlertid sist oppdatert for fire måneder siden.

Scott Dunn fra nettsiden Windows Secrets er en av dem som har prøvd å kontakte Microsoft angående denne saken, men har foreløpig ikke fått noen kommentar.

(Kilder: Computerworld, Windows Secrets)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen