Ukens spillanmeldelser

Hva slår vel å slappe av med et godt spill i julestria?

Denne uken har vi testet nye utgaver av klassikere som Zelda og Dragon Ball, og sjekket ut spillet basert på mange nerders drømmefilm - James Camerons Avatar.

Anmeldelse: The Legend of Zelda: Spirit Tracks
Plattform: DS
Karakter: 7/10


Guttungen Link har reddet skjønne jomfruer, utforsket eventyrverdener og banket mørke makter i over tjue år, og er en kjent og kjær figur for mange spillere. For et par år siden inntok han DS med Phantom Hourglass, og nå er oppfølgeren Spirit Tracks endelig klar for Europa. Her er båten riktignok erstattet med et tog, men vi får mye av det samme som i den flotte forgjengeren.

The Legend of Zelda: Spirit Tracks er et solid stykke håndverk. Kontrollene viser DS-en fra sin beste side, og oppgavene er veldesigende og smarte. Alt vi forventer fra et Zelda-spill er på plass, og det er vel også den største svakheten. Har du spilt Phantom Hourglass vet du nøyaktig hva du får her, og dessverre er Spirit Tracks et svakere spill på grunn de langdrygelige togturene og følelsen av at det kun er en repetisjon av tidligere slagere. Zelda-serien trenger fornyelse, og forhåpentligvis får vi det i neste spill til Wii.

Les hele anmeldelsen hos vårt søstermagasin Gamer.no
.Anmeldelse: James Cameron's Avatar
Plattform: Xbox 360, PS3, PC, PSP, Wii og DS.
Karakter: 5/10


Eg kan ikkje akkurat seie eg var direkte overbevist då eg såg den første traileren frå Avatar, James Cameron sin nye storfilm. Å fyre opp Avatar-spelet blir noko litt anna. Tida er ikkje heilt moden for at ein kan forvente fotorealistisk grafikk i eit spel, og det er difor litt lettare å la seg imponere.

Avatar er eit spel eg eigentleg likar ganske godt. Det er ikkje for avansert, og byr på heilt kurant underhaldning som ikkje dyttar nokon grenser. Sjølv om spelet har fleire gode element, er det likevel vanskeleg å vere for positiv. Trass sine vakre skogar, sine underhaldande kampar, den trivelege Risk-klona, og to eventyr til prisen av eitt, har spelet eit svart hol det ikkje er mogleg å kome utanom: Avatar er for einsformig.

Du gjer det same igjen og igjen i time etter time, og du blir rett og slett litt lei. Hadde Ubisoft stramma inn regien litt, bygd opp ei skikkeleg historie saman med James Cameron, og gitt oss meir variasjon i kva vi faktisk gjer i dette spelet, kunne Avatar raskt ha blitt eit flott eventyr. Det er framleis eit heilt OK spel, men reisa burde hatt meir innhald.

Les hele anmeldelsen hos vårt søstermagasin Gamer.no.


Anmeldelse: Dragon Ball: Revenge of King Piccolo

Plattform: Wii
Karakter: 5/10


Akira Toriyama er nok ein svært blid mann. For ein mannsalder sidan skapte han den vesle krabaten Son Goku, og sidan den gong har den supersterke pjokken gått sigersrunda over heile planeten.

Revenge of King Piccolo er ikkje noko spel du må ha, men det er eit heilt greitt eventyr det ikkje tek for lang tid å kome gjennom. Det er eit sideskrollande spel som blandar plattformsekvensar med kaotiske kampar der det er deg mot alle, og dette er ei god blanding. Spelet når aldri dei heilt store høgdene, og historia er det vanskeleg å bry seg mykje om, sidan den utelet det meste som skjer i mangaen.

Sjølv om spelet for det meste er god underhaldning, vil ein og anna irriterande situasjon garantert dukke opp. Dette kan vere dei keisame sjefskampane, eller plattformsekvensar som ikkje berre krev god presisjon, men som samtidig forventar at du er synsk. Alt i alt er likevel Son Goku sitt siste eventyr heilt grei underhaldning.

Les hele anmeldelsen hos vårt søstermagasin Gamer.no
.
Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen