Ukens spillanmeldelser

Det er klart for nok en runde med oppsummering fra ukens spillanmeldelser fra Gamer, denne gangen er det musikk, diktatorskap og wrestling som står i front.


Anmeldelse: Band Hero
Plattform: Xbox 360 (testet), PS3, PS2, Wii og DS.
Karakter: 4/10

Guitar Hero revolusjonerte i sin tid musikkspillsjangeren med sine plastgitarer og åpnet opp for et nytt og særs fruktbart marked i spillindustrien. Med Band Hero har imidlertidig pengesulten tatt fullstendig over og vi får servert en utseendemessig glorifisert utvidelsespakke rettet mot et større publikum og med popmusikk i sentrum.

Bare for å klargjøre: Jeg er ikke en av dem som vil kritisere spillet for å satse på en spilleliste med smak av pop. Nei, problemet med Band Hero er ikke selve innholdet i spillelista, men hvordan musikkvalget påvirker opplevelsen som band. Med fokus på popmusikk er det klart at vokalisten spiller en litt større rolle, noe som dessverre går utover øvrige medlemmer i gruppa.

Sånn bortsett fra 65 nye sanger og et frekkere trommesett, er Band Hero nøyaktig det samme som Guitar Hero 5. Ved å døpe det om til Guitar Hero 5: Pop Edition står poenget klart frem. SingStar-publikummet er ikke overbevist.

Les hele anmeldelsen hos vårt søstermagasin Gamer.no.


Anmeldelse: WWE Smackdown vs. RAW 2010
Plattform: Xbox 360 (testet), PS3, PS2, Wii, DS og PSP.
Karakter: 5/10


Som en simulasjon av wrestingopplevelsen er dette sannsynligvis det absolutt ypperste man finner der ute. Verktøyene man kan skreddersy opplevelsen med er mange i tallet og gode, men dessverre litt for avanserte til at de er relevante å bruke for de som ikke brenner for sporten.

Som et rent slåssespill, derimot, er WWE Smackdown vs RAW 2010 rett og slett noen størrelser for lite til å hamle opp med knallgode simulatorspill som Fight Night Round 4 og UFC 2009 Undisputed. Utvider man konkurransen til generelle slåssespill så er det altfor mye bra der ute til at det er verdt å gi denne tittelen en sjanse.

Les hele anmeldelsen hos vårt søstermagasin Gamer.no.

Anmeldelse: Tropico 3
Plattform: Xbox 360, PC
Karakter: 8/10


Det er ikke lett å være statsleder. Spesielt ikke om landet du hersker over har en ikke-eksisterende økonomi, en gjeng opprørere i jungelen, et helsevesen bestående av én doktor og russiske krigsskip utenfor kysten, klare til å invadere på kommando fra Kreml. Tro meg, jeg snakker av erfaring.
Alt i alt er Tropico 3 et strategispill jeg varmt vil anbefale. Det er usedvanlig vanedannende, og byr på en intelligent og spennende blanding av bybygging og politikk. Erfarne Tropico-veteraner vil finne et spill som har alle forgjengernes styrker og flere flotte nyheter, mens nye spillere vil finne et dypt og velprodusert strategispill som ikke minner alt for mye om andre spill på markedet i dag (rent bortsett fra at forgjengerne nylig ble lansert i en samlepakke, selvsagt). Det hele toppes av utrolig lekker grafikk og et lykkelig latinamerikansk lydspor som inspirerer deg til å synge og danse i kontorstolen. «Saksofon!»

Les hele anmeldelsen hos vårt søstermagasin Gamer.no.

Julekalenderen


Ok, så er dette kanskje ikke en anmeldelse, men definitivt verdt å få med seg. Gamer.no har for syvende året på rad laget sin julekalender. Tradisjonen startet allerede i 2003, og har siden den gang vært en aktivitet som tusenvis av lesere har sett frem til hvert eneste år.

Årets kalender er stappet med fantastiske premier som venter på å bli delt ut. Vi skal blant annet gi bort masse knallspill, flott spillutstyr, en lekker mediespiller, gavekort, og flere veldig eksklusive, unike og kostbare produkter. Du finner dagens konkurranse på forsiden av gamer.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen