Ukens spillanmeldelser
Teknofil

Ukens spillanmeldelser

Selv om solen titter frem er det likevel store muligheter for å kunne bruke litt tid på spill. Her er noen av spillene Gamer.no her sett på denne uken.

Wallace & Gromit in Fright of the Bumblebees
Genre: Eventyr
Plattform: PC, kommer også for Xbox 360
Karakter 8/10

Det er vanskelig å ikke la seg sjarmere av den animerte oppfinneren Wallace og hans trofaste hund Gromit, heller ikke når de kommer i spillversjon. Spillet om de to skapningene følger formen mange vil kjenne igjen fra TV-seriene. Dette er første del av i alt fire hvor du skal hjelpe de to fyrene ut av diverse kniper. Blant annet skal du få opp et honningfirma, få betalt utestående regninger og få kontroll over en ostesniffende robot.


Spillet bygger på velkjent underholdning i Wallace og Gromit stil og historien er underholdende om enn noe kort. Du skal vekselvis styre herre og hund og underveis løse en rekke oppdrag, både skyte med grøtkanon og løse en rekke gåter. Fright of the Bumblebees er et godt gjennomført og ganske blankpolert eventyrspill. Det blir interessant å se de kommende delene i denne serien som slippes de kommende månedene.

Hos Gamer.no kan du lese hele anmeldelsen.

World in conflict: Soviet Assault
Genre: Strategi
Plattform: PC
Karakter 5/10

Soviet Assault bygger videre på de svenske storspillet World in Conflict. Denne gangen får du oppleve Sovjets side av konflikten, men nyhetene uteblir dessverre. I utgangspunktet er dette ikke mer enn en utvidelsespakke til originalspillet og det kan diskuteres om det da er verdt å betale full pris for dette spillet.


I spillet skal du løse seks oppdrag på vegne av Sovjet, blant annet artilleribeskytning og en invasjon av Norge. Oppdragene er interessante, men strategisk sett har de lite nytt å by på. Om du gikk glipp av World of Conflict bør du vurdere å kjøpe hele spillet med dette tillegget, men om du allerede har lekt deg gjennom denne mastodonten i strategisjangeren vil du ikke gå glipp av noe stort om du står over Soviet Assault.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Genre: Førstepersons skytespill
Plattform: PC, PS3 (testet), Xbox 360 (testet)
Karakter: 8/10

I Assault on Dark Athena spiller du actionhelten Riddick i Vin Diesels skikkelse og det er få som utfyller en svart bloddryppende singlet som han. I dette spillet får du oppleve han både i en restaurert versjon av originalspillet Escape from Butcher Bay og en like omfattende tillegspakke.


I spillet skal du best mulig komme deg gjennom historien mens du både skyter, løser gåter, sniker og tar i bruk avansert akrobatikk. Historien er det best å oppleve selv, men den er både dramatisk og god. Her er det store muligheter for å bli engasjert og kamper og sniking er vel gjennomført. Her er det duket både for blodig nærkamp og dreping med avanserte våpen. Her har du muligheten til å få to gode spill for prisen av ett og selv om den kunstige intelligensen hos dine fiender kunne vært hakket høyere er dette vel anvendte penger. Vel å merke om du ikke er redd for blod.

Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.

Zeno Clash
Genre: Førstepersons slåss/skytespill
Plattform: PC
Karakter: 7/10

Dette er et unikt spill satt i en verden du neppe har sett maken til. I Zeno Clash spiller du en ung mann som har drept sin egen fater/mother som er et fuglelignende vesen. Dette i seg selv burde si nok om surrealismen i dette spillet. Oppgaven din er å flykte fra resten av familien som nå vil ta en fryktelig hevn.


Underveis i flukten kommer du til stadig mer surrealistiske områder og det er ikke sjelden du havner i kamp hvor du både må bruke nevene og en rekke fantasifulle våpen. Handlingen i spillet kan virke ensformig, men heldigvis er både grafikk, historie og kampsekvenser såpass interessante at du ikke går lei på de tre til fem timene spillet varer. De merkelige omgivelsene, de unike fiendene og den lett surrealistiske historien gjør at dette spillet absolutt er verdt å se på.

Naruto Ninja Destiny II
Genre: Slåsspill
Plattform: Nintendo DS
Karakter: 1/10

Aller først: hold deg langt unna dette spillet. Når det er sagt er dette spillet trolig noe av det minst interessante som har kommet på en stund. I spillet spiller du en ninja på tur som stadig møter nye fiender. Problemet er at det tar deg kort tid før du finner formelen for å ta knekken på hver eneste fiende i spillet. Du har valget mellom to angrep hvor det sterkeste alltid er best, da tar det kort tid før du går rimelig lei.


Spillet er i det hele tatt så enkelt at det kan anses som en fornærmelse mot intellektet. I tillegg blir både øyne og ører utsatt for konstant tortur. Dette spillet kan best forklares som en voldtekt av sansene og du bør ha lite interessant liv om du får nytte av dette spillet.

Her kan du lese en utfyllende anmeldelse hos Gamer.no som i seg selv trolig er mer underholdende enn dette spillet
.

Les flere nyheter hos Gamer.no:
Er voldspill for Nintendo DS en god ide?
Snart kan du bli DJ på DS.
Nytt karaokespill på vei.
Rock Band parres med Lego.
Spillere vil kjøpe Amundsens ekspedisjonsflagg.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen