Ukens smarteste mobiltriks

Ukens smarteste mobiltriks

Lær hvordan du lager nyttige felleskalendere og sjekker hvor god dekning du har på mobilen.

På Mobilen.no plukker vi ut ett smart triks hver dag, som gjør at du får enda større utbytte av mobiltelefonen eller nettbrettet ditt.

Her er de tre mest leste tipsene fra uken som gikk:

1. Slik lager du en felleskalender for hele familien

Noe av det som er mest praktisk med Googles kalenderløsning, er at du kan opprette mange kalendere – som du så kan dele med venner, kolleger eller familiemedlemmer. Du kan for eksempel lage en felleskalender for hele familien, slik at alle vet når barna skal på fotballtrening eller hvem sin tur det er til å hente i barnehagen

Gå til tipset

2. Bytt til en enklere PIN-kode

Mange telefoner lar deg bytte PIN-kode til SIM-kortet ditt via innstillingsmenyene, gjerne lokalisert under "sikkerhet" eller lignende. Det finnes imidlertid en kjappere metode som virker på alle telefoner, og som ikke krever at du må lete febrilsk i menyene.

Les hvordan du gjør det her

3. Sjekk hvor god dekning du har

Alle mobiltelefoner har en eller annen indikator som viser signalstyrke. Men hvor bra to eller tre streker eller prikker er, kan variere fra telefon til telefon. De fleste Android-mobiler og iPhone kan imidlertid vise signalstyrken som et tall i stedet – noe som gjør det enklere hvis du vil teste mottaksforholdene på ulike steder, eller se om det er forskjeller mellom ulike telefoner.

Du finner oppskriften her

Les også disse mobiltipsene

Har du noen smarte mobiltriks du vil dele med leserne? Bruk kommentarfeltet under artikkelen, eller send et tips til tips@mobilen.no

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen