Prisguide

Ukens prisfall: Samsung E700

Samsung har hatt stor suksess med sin designmodell E700. Telefonen har tatt det norske markedet med storm og har i lengre tid vært en av Samsungs mestselgende modeller her til lands.

Dette er ikke uten grunn. E700 var blant annet Samsungs første kamskjellmodell uten antenne, noe som var en evolusjon i seg selv for hele kamskjelldesignet. I tillegg til å slippe antennen, kan eiere av E700 også kose seg med en sprek TFT-skjerm med 65.000 fargers fargedybde. Oppløsningen er på 128 x 160 punkter, som gir en svært god gjengivning av bilder.

I vår test av Samsung E700, kom vi frem til at kameraet også var og er et av de beste mobilkameraene på markedet. E700 kan i tillegg by på et internminne på 9 MB, MMS-funksjonalitet og Java for nedlasting av nye spill.

Beste pris på E700 med abonnement var inntil nylig 1190 kroner med binding til NetCom ActiveTalk i 12 måneder. Nå har imidlertid mobiloperatøren Tele2 flesket til med et tilbud på 290 kroner via nettbutikken Siba. De forutsetter at man binder seg til Tele2 Mobil Pluss i 12 måneder. Det er et prisfall på hele 78 prosent.

Skal man kjøpe telefonen uten abonnement finner man billigste pris hos netbutikken Nomatica. Prisen der er 2980 kroner uten abonnement.


(Klikk for å gå til prisguiden)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen