Prisguide

Ukens prisfall: Nokia 7200

7200 er den første kamskjellsmodellen som har blitt lansert av Nokia. Telefonen har fått mye oppmerksomhet i media for sitt spesielle design. Den har også blitt kritisert av mange fordi Nokia har sluppet en stilig telefon med "gårsdagens" teknologi.

Telefonen kan friste med en fargeskjerm av typen TFT med 65.000 fargers dybde. Man har også tilgang til en ekstern skjerm på utsiden, som er svart/hvitt. Radio er på plass sammen med MMS og Java, noe som skulle holde kjedsomheten borte i de små stunder.

Telefonen har ellers et innebygget kamera, som kan ta bilder i VGA-oppløsning. Man kan også ta opp små filmsnutter, og med et internminne på 4,5 MB skal man kunne lagre en del bilder, filmer og programmer.

Da vi testet 7200 i mai, fant vi ut at telefonen absolutt er noe å snuse på. Kameraet utmerket seg, og telefonen var gjennomført og eksklusiv.

Beste pris med abonnement for øyeblikket finner du hos Telebutikken, som selger telefonen for den nette pris av 1335 kr når dy binder deg til Netcom ActiveTalk i 12 måneder. Om du skulle kjøpt 7200 med abonement for tre uker siden var den beste prisen i prisguiden på kr 2270.

Dette tilsvarer et prisfall på 41 prosent.


(Klikk for å gå til prisguiden)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen