Prisguide

Ukens prisfall: N7600

I det siste har vi plukket ut de mobiltelefonene som har falt mest i pris hver uke. Denne uken er det Nokia 7600 som har stupt nedover prislistene. Nå kan du kjøpe godklumpen med 12 måneders abonnementsbinding, og kun betale 35 prosent av prisen du måtte betale i forrige uke.

Med dette prisfallet er den nå den billigste 3G-modellen i norske butikker. Riktignok har den ikke støtte for videotelefoni, men man kan fremdeles teste ut wapping i 384 Kbps over Telenors nyåpnede nett. Man kan også koble den til en laptop via Blåtann og bruke den som modem.

Vi testet Nokia 7600 i mars og den høster for øyeblikket terningkast tre. Vi var godt fornøyde med brukervennlighet og innebygget mp3-spiller, men klaget på at telefonen ikke kunne brukes sammen med minnekort.

Den billigste forhandleren av Nokia 7600 er for øyeblikket Telebutikken, som selger telefonen med Netcom Active Talk-abonnement for 389 kr. I forrige uke måtte man betale 1098 kr for et lignende tilbud.

Telefonen kan også plukkes opp uten abonnementsbinding, men man må da betale en langt stivere pris på 2298 kr hos mShop.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen