Prisguide

Ukens prisfall: LG G7050

Det er kun en måned siden sist vi tok frem LG G7050 i prisfall-spalten. Siden den gang har prisen på modellen fortsatt å stupe, og nå trenger man ikke å betale mer enn 1163 kr for et eksemplar.

Bare den siste uken har den laveste prisen på modellen falt med 27 prosent. Det er i tillegg kun tre uker siden man måtte betale over 2000 kr for G7050, så vi snakker altså om en halvering i pris på kort tid.

Da vi testet G7050 i mai klaget vi på at telefonen hadde dårlig talekvalitet, middelmådig kamera og i minste laget med minne. Nå som telefonen etterhvert har falt ned i laveste prisklasse spørs det om den ikke fremstår som et mer attraktivt kjøp enn den gang.

Telefonen har ikke all verdens av funksjoner, men kommer med et VGA-kamera og MMS. I alle tilfelle er det nok det spesielle, nedskyvbare designet som vil friste mange til butikkhyllene.

Billigste forhandler av G7050 er i skrivende øyeblikk Utenabonnement.no, som selger telefonen for 1163 kr. I forrige uke kostet telefonen 1599 kr hos den billigste forhandleren.

Obs: Prisen på G7050 ble i dag morges (8. nov) satt opp til 1301 kr.


(Klikk for å gå til prisguiden)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen