Prisguide

Ukens prisfall: 6800

Nokia 6800 var en relativt dyr profftelefon da den entret butikkhyllene for første gang. Siden den gang har prisen dalt over lengre tid, og modellen har nå nådd en foreløpig bunnpris på 1525 kroner.

Dette betyr at telefonen har stupt 34 prosent i pris den siste uken. Skulle du skaffet deg et eksemplar for en uke siden, ville prisen vært 2309 kroner, altså en prisforskjell på hele 784 kroner.

Dette er hva du må ut med om du kjøper Nokia 6800 fra nettbutikken Nomatica.com. Neste butikk på listen er Netshop.no som tilbyr telefonen til 1595 kroner, altså bare 70 kroner i forskjell. Inkluderer man porto i regnestykket blir Netshop billigste forhandler.

Vi testet Nokia 6800 da den kom på markedet for et og et halvt år siden. Vi fant at modellen hadde svært gode taster, stor og oversiktlig fargeskjerm og trippelbåndstøtte. Mangel på blåtann, kamera og skikkelig MMS-støtte er klare minus, men hvis man er en skriveglad person uten behov for disse funksjonene er 6800 et godt valg.

Den beste prisen for Nokia 6800 finner du som alltid i vår prisguide. Her finner du også de beste prisene på alle øvrige telefonmodeller på det norske markedet.


(Klikk for å gå til prisguiden)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen