Ukens perle: WorldMate

Alternativ tekst mangler
WorldMate gjør at du føler deg som kongen over flyplassen (Foto: Einar Eriksen)

Programperlen
uke 36


WorldMate for Symbian

Utvikler: MobiMate
Lisens: Betalvare, ca. 220 kr ($34.95)
System: Symbian, Nokia Series 60 v1, v2, v3 , Series 80, Sony Ericsson UIQ, PalmOS, Windows Mobile
Versjon: 3.03
Størrelse: 2 MB

Beskrivelse: WorldMate lar deg følge med verdensklokken, og viser lysforholdene. Med programmet kan du også regne valuta, følge med været og se om flyet ditt er forsinket.
Last ned: Handango.com

Har du en Series 60-telefon, og reiser mye? Eller har du tenkt å reise i nærmeste fremtid? Da bør du sjekke ut WorldMate.

WorldMate viser klokken i fem forskjellige land, slik at du kan holde kontroll på tidssonene mens du reiser. I tillegg kan programmet vise lysforholdene på et verdenskart, slik at du til enhver tid har kontroll på hvor det er mørkt og hvor det er lys.

Når du er ute å reiser trenger du ikke bare å følge med tiden, men du trenger selvsagt å vite om leiebilen koster litt lommepenger eller en hel månedslønn. For det har programmet valutakalkulator. Her kan du velge mellom all verdens valuta.

WorldMate viser også været på fem forskjellige steder om gangen, slik at du til enhver tid vet hva du bør ha på deg når du går ut av flyet.

Det som kanskje er det mest nyttige med programmet er at du kan se flyrutene. Du velger enkelt og greit et flyselskap, og et tidspunkt. Og vips, på mobilskjermen står det hvilken Gate du skal gå til og når du kan forvente at flyet er på plass.

Prøveversjonene av WorldMate kan lastes ned fra Handango.com. Her kan du også kjøpe fullversjonen, som koster omtrent 220 kroner. For mer informasjon, se produsentens hjemmesider.

(Kilde: Handango.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen