Ukens perle: MobileSecretary

Programperlen
uke 31

 

MobileSecretary
Utvikler: Exwebtech
Lisens: Betalvare, kr 35
System: Java (J2ME)
Versjon: 3.0
Størrelse: 57,64 kB

Beskrivelse: MobileSecretary tar vare på passord, PIN-koder, kortnummer og annen sensitiv informasjon. I tillegg kan du passordbeskytte kontakter. Alt er låst med et hovedpassord.

Last ned: Fra GetJar.com

Denne ukens programperle er et lite Java-program som lar deg lagre sensitiv informasjon, som Visa-kortnummer, passord og telefonnumre.

MobileSecretary tar vare på informasjon du ikke vil at skal havne i uvedkommedes hender. Om ttelefonen din mangler en lommebokfunksjon, kan du i stedet installere dette programmet.

Om du har flere PIN-koder å huske på, og disse er skjult i for eksempel telefonboken på telefonen din, er du ikke alene.

Blir du utsatt for lommetyveri og mister både telefon og bankkort, kan kontoen din tømmes før du vet ordet av det. Og du får et forklaringsproblem når banken vil vite hvordan tyven visste PIN-koden din.

MobileSecretary løser dette problemet. Dette lille Java-programmet aktiveres ved hjelp av en kode du selv bestemmer, slik at uvedkommede ikke får tilgang til opplysninger. Dermed har du bare én kode å huske på.

Programmet lar deg skille mellom forskjellige korttyper, som Mastercard, American Express og Visa. Under hver oppføring kan du legge til kortnummer, utløpsdato, navn, PIN-kode og annen informasjon du måtte ønske å lagre. I tillegg kan du føre opp informasjon om bankkontoen din.

Det er ikke bare det finansielle MobileSecretary kan holde hemmelig for deg. Du kan også lagre passord og brukernavn til nettsider, e-post og annet.

Programmet har sju forhåndsdefinerte kategorier. Om disse ikke dekker behovet ditt, kan du enkelt legge til egendefinerte oppføringer. Alle oppføringer kan i tillegg organiseres i en mappestruktur.

Demo kan lastes ned fra Getjar.com, mens fullversjonen kjøpes fra Clickapps.com.

(Kilder: Getjar.com, mbsecretary.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen