Ukens perle: Gratis værvarsel

Alternativ tekst mangler
Ukens perle sjekker været for deg. (Foto: Marius Valle)

Programperlen
uke 44

Meteo

Utvikler: Meteo-Si
Lisens: Gratis
System: Java (J2ME)
Versjon: 1.60
Størrelse: 77 kB

Beskrivelse: Meteo gir deg værvarsel, satelittbilder og situasjonen der du er akkurat nå.

Last ned: Fra GetJar.com

Om det er noe vi nordmenn er opptatt av, så er det været. Derfor er det fint at det går an å sjekke været med mobiltelefonen.

Men du trenger ikke å betale i dyre dommer for å få været tilsendt på SMS eller rote dem frem over en WAP-tjeneste. Ukens programperle gir deg nemlig værmeldingen helt gratis.

Meteo er et lite Java-program som fungerer på de fleste mobiltelefoner med fargeskjerm.

Du kan sjekke været på over 7000 steder i verden, og få satelittbilder over nesten hele kloden. Programmet kan lagre steder for deg, slik at du med noen få tastetrykk kan sjekke været der du bor, eller andre steder.

Meteo gir deg informasjon om blant annet vindstyrke, temperatur, luftfuktighet og ikoner som viser om det blir skyer, regn, sol eller annet vær. Du kan få værmeldinger frem i tid, eller få vite værsituasjonen akkurat nå.

Meteo er helt avhengig av at du har internettilkobling på telefonen din, og klarer seg ikke med en vanlig WAP-profil. Du må derfor ha en internett-profil som sørger for full nettilgang. Dette finner du på din operatørs hjemmesider.

Meteo er gratis, og kan lastes ned fra Getjar.com. Husk imidlertid på at du må betale for mengden data du overfører over internett.

Om du har en smarttelefon og vil ha en litt mer avansert værmeldingstjeneste på mobilen din, anbefaler vi deg å ta en titt på vår test av Handy Weather.

(Kilder: Getjar.com, Meteo-Si.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen