Ukens perle: Gratis MSN på mobilen

Alternativ tekst mangler
Ukens perle gir deg MSN på mobilen. (Foto: Marius Valle)

Programperlen
uke 49

Mig33

Utvikler: Mig33.com
Lisens: Gratis
System: Java
Versjon: 2.04
Størrelse: 212 kB

Beskrivelse: Mig33 lar deg koble deg til MSN Messenger og Yahoo! Messenger med mobiltelefonen din. Du kan også mot betaling sende SMS og ringe med programmet.

Last ned: Fra: Mig33.com

Dersom du sender mange tekstmeldinger med mobiltelefonen din, kan det fort merkes på telefonregningen. Derfor kan det være en god idé å bruke en lynmeldingstjeneste som MSN Messenger.

Når du kobler deg til MSN med mobiltelefonen slipper du nemlig unna med å betale for overført data. Selv lange meldinger koster bare noen knappe øre, i motsetning til SMS, hvor du betaler opp til 69 øre per stykk.

Det finnes mange løsninger for MSN på mobilen. En av de bedre heter Mig33, og er gratis å laste ned og å bruke, og fungerer på de aller fleste mobiltelefoner.

Det kreves imidlertid at du registrerer deg som bruker etter at du har lastet ned programmet. Dette gjøres enkelt og greit etter at du har lastet ned Mig33. Så snart du er registrert, kan du logge deg på MSN Messenger eller Yahoo! Messenger.

Lynmeldingsdelen av programmet er oversiktlig organisert, og enkelt å sette seg inn i. Det går an å veksle mellom forskjellige samtaler ved å bla deg igjennom faner.

Du kan velge å se alle lynmeldingskontaktene, eller kun de som er logget på. I tillegg kan du legge til nye kontakter, men ikke slette kontakter. Du kan heller ikke endre ditt eget kallenavn med programmet.

Mer enn bare MSN
Mig33 har flere ess enn bare chatting i ermet. Du kan nemlig også sende vanlig SMS og ringe med programmet.

Mig33 kan sende SMS med ditt eget telefonnummer som avsender. Da må du i så fall lade opp en egen konto hos Mig33.com, som prisen per SMS blir trukket fra. Prisen er imidlertid ikke spesielt imponerende, siden du betaler 10 australske cent, eller rundt 48 øre per SMS. I tillegg får mottakeren reklame for Mig33 i meldingen.

Dette kan likevel være et poeng om operatøren din tar ekstra betalt for å sende SMS til utlandet. Telenor er en av disse, mens Netcom på sin side tar samme pris som SMS innenlands.

Du kan også bruke Mig33 til å ringe med, men da betaler du over tre kroner minuttet, så det har ikke noe for seg om du ringer innenlands. Det kan likevel være penger å spare om du ringer til utlandet.

Mig33 laster du ned fra produsentens hjemmesider, eller ved å gå til WAP-siden wap.mig33.com med mobilen din.

(Kilder: Mig33.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen