Ukens perle: Få kontroll på syklusen

Alternativ tekst mangler
Ukens perle gir deg kontroll på syklusen. (Foto: Marius Valle)

Programperlen
uke 1

JX Ovulation Calendar

Utvikler: JX Software
Lisens: Gratis
System: Java
Versjon: 1.0
Størrelse: 56,8 kB

Beskrivelse: JX Ovulation Calendar er en kalender som gir deg oversikt over menstruasjonssyklusen din. Kalenderen viser også hvilke dager du har eggløsning.

Last ned: Fra JXLab.com

Vil du ha kontroll over syklusen din? I så fall bør du ta en titt på ukens programperle. JX Ovulation Calendar er en menstruasjonssykluskalender som fungerer på de fleste mobiltelefoner.

Dette er en funksjon som finnes på flere mobiltelefoner, blant annet Samsung E530. Likevel har det gang på gang vist seg at slike funksjoner blir fjernet når telefonene skal lanseres i Norge.

Kontroll likevel
Ved hjelp av mobilens Java-funksjonalitet kan du likevel få en sykluskalender dersom du ønsker det. JX Ovulation Calendar er ett av alternativene, og byr på en del ekstra funksjonalitet.

I tillegg til at du på forhånd kan se når du skal ha menstruasjon, kan du også se hvilke dager i syklusen du skal ha eggløsning. Programmet kan med andre ord være til hjelp for par som ønsker å bli gravid.

Utviklerne bak JX Ovulation Calendar mener å vite hvilke dager det er størst sannsynlighet for å unnfange en gutt og hvilke dager sjansen er størst for å unnfange ei jente. Sikkerheten bak dette kan vi imidlertid ikke gå god for.

Trygt og utrygt
Kalenderen kan også vise hvilke dager som er "trygge" med tanke på om man ønsker å unngå å bli gravid, uten at vi skal gå god for sikkerheten her heller.

Dersom du har unnfanget et barn en bestemt dato, kan du se når du har termin, og hvilket stjernetegn barnet blir født i.

Programmet er enkelt i bruk, og krever kun at du selv setter første dag i menstruasjonssyklusen din.

JX Ovulation Calendar er helt gratis, og lastes ned ved å gå til nettadressen wap.jxlab.com med nettleseren på mobiltelefonen din.

Her finner du flere programmer til mobiltelefonen din >

(Kilder: Getjar.com, JXLab.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen