Ukens nye nettilbud
Teknofil

Ukens nye nettilbud

Annonsør­innhold
Les hele saken »
For fjorten dager siden presenterte vi noen utvalgte tilbud fra nettbutikkene, og nå følger vi opp med noen ferske godbiter for deg som har planer om å bruke skattepengene på noe til deg selv.

Denne uken har vi hovedvekt på bærbare:

Den tynne og lette minibærbare Asus Eee PC S101 med Windows XP og SSD koster normalt rundt fem høvdinger, men PS.no har høvlet av 1500 kroner og selger den til 3499,-.Er du for sent ute til å sikre deg en til den prisen finnes den også på Netshop til 251 kroner mer.

Ute etter rimeligere minibærbar? Datakjeden har senket prisen på hvit MSI Wind U120 med Windows XP fra 3600 kroner til 3190,-. Men også MPX har et lite lager av denne på tilbud, og det til 200 kroner lavere pris. Ellers er ikke forskjellen stor fra Wind U120 til den litt eldre U100, og der har Netshop enda rimeligere saker å by på - hva med en U100 til 2750,-? For Netshop har nemlig netbook-kampanje og det er mange hundrelapper å spare på mange modeller.

Vil du ha noe langt større prøver MPX også å friste med å slå av en halv tusenlapp på HP Compaq Presario CQ70-230. Med mindre du har store krav til ytelse kan en 17-tommers bærbar til fem tusen kroner være et godt alternativ til stasjonær PC dersom du har liten plass.Har du fått nok av bærbare og heller vil ha en TV til kjøkkenet, soverommet eller vedskjulet på hytta har Multicom senket prisen på en allerede rimelig LCD-TV, en 20-tommer i 4:3-format fra Mirai, med 300 kroner. Bare ikke forvent deg underverker av en TV til 1395,-. 

Husk også "ukens tilbud"
Ikke glem at mange nettbutikker har ukentlige tilbud, der du kan finne flere populære varer til en ekstra hyggelig pris. Ukens tilbud finner du blant annet hos Komplett, Netshop, Mamoz, Multicom, PS.no og MPX.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen