Ukens mest unyttige

Alternativ tekst mangler
Lei vanlige flaskeåpnere?
Få en som kan rape.

Enkelte mennesker har et ekstremt behov for å lage noe unyttig av absolutt alt, og dessverre, eller heldigvis, så setter mange av disse menneskene idéene sine ut i live.

Et godt eksempel på nettopp det er David og Goliath; en rapende flaskeåpner. Spesiallaget for deg som enten ikke kan skilte med skikkelig ølrap, eller som syns vanlige flaskeåpnere er gårsdagens kjedelige mote.

David og Goliath er derimot selve svaret på en øljekk som gjenspeiler ditt spennende indre. Så snart den kommer i kontakt med korken på flasken, gir åpneren fra seg en rap som selv ville fått en gjennomsnittlig fotballsupporter til å bøye seg i støvet.

Og bruksområdene er mange. Ønsker du å sjarmere en kvinnelig motpart på en fest, er David og Goliath det perfekte tilbehør for å få i gang samtalen. For hvem kan vel motstå en ekte, mannlig monsterrap? Og skulle du bli lei svigermor og kanskje gi et hint om at det er på tide å gå, så er det bare å dra frem den rapende flaskeåpneren, sprette en flaske med voksenbrus og åpne munnen i takt med lyden fra åpneren. Svigermor vil garantert bli henrykt og forlate huset med glede.

Som en rekke andre geniale oppfinnelser kunne den rapende øljekken fort blitt ganske dyr. Men slapp av, personene bak flaskeåpneren vet å ha omtanke for fattige mannfolk som ikke kan rape. Derfor koster David og Goliath ikke mer enn vel 32 kroner, uten frakt.

Du får kjøpt David og Goliath på Gadgetshop.co.uk.

Ps. Det er ikke første gang flaskeåpnere er gjenstand for unyttige funksjoner. Bottle spy teller hvor mange flasker du åpner.

(Kilder: Gadgetshop)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen