Ukens mest unyttige

Er du lei av den plagsomme kollegaen som stadig vekk låner PC-en din for å surfe etter "bikinimote" når du ikke er tilstede? Eller bor du hjemme, og har en mor som hele tiden er inne på rommet ditt og snoker?

Da trenger du en vakt som ikke bare overvåker rommet eller kontoret ditt, men også går til brutalt angrep på inntrengeren. Et produkt som skal m¿te dette behovet er Room Defender, som i følge produsenten er løsningen som skal få slutt på all snoking.

Room Defender er en helautomatisk mitraljøse som automatisk leter etter inntrengere, og skyter om den oppdager bevegelse. I følge Gadget-Box.com, kan vakten operere i fire forskjellige moduser: Mål, bakhold, advarsel og angrep, uten at noen av disse forklares nærmere.

Med i esken får du en fjernkontroll for å kontrollere Room Defender, slik at du selv kan gå inn i rommet uten å bli et mål.

Men alt er ikke fryd og gammen med denne automitraljøsa. Dessverre skyter den ikke ekte kuler, men bare skumplater som ikke gjør noen som helst skade. Dermed kan ikke Room Defender gjennomhulle en eventuell inntrenger som har onde hensikter. Og hva er vel vitsen med en automitraljøse da?

Om du føler at du ikke er mann nok til å gi inntrengere en lekse de aldri glemmer, får du kjøpt Room Defenter hos Gadget-Box.com for en knapp 300-lapp.

(Kilder: Gizmodo.com, Ubergizmo.com, Gadget-Box.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen