Ukens mest unyttige

Er du en liten skapdiktator? Har du kanskje George W. Bush, Saddam Hussein eller Josef Stalin som forbilder? Da er det jo også naturlig at du skal råde over ditt eget lille våpenarsenal.

Denne ukens mest unyttige retter seg vel så mye mot småsinte mini-Mussolinier såvel som deg som bare kjeder deg litt for mye på kontoret. For disse rakettene er ikke bare tom for krutt, de er også laget i skumgummi og styres via USB-kabel.

Så, mens du sitter der med bøttehjelmen på hodet, sigaren i munnviken, pilotbrillene for øynene og diktatorbarten på plass, så er det kanskje litt nedtur at dine mektige våpen ikke gjør skade. Faktisk vil redaksjonen i Amobil vedde en tier på at de færreste så mye som merker om en av dine mektige missiler treffer dem i sideflesket.

Det eneste som kan rettferdiggjøre kommandokostymet ditt da er at programmet som du styrer rakettene med faktisk gir fra seg et lite smell når rakettene sendes opp.

Om du skulle ha 298 kroner til overs, så kan rakettene skaffes på nettbutikken Gadgets.no. Grei helgemoro, eller en perfekt presang til poden om du har lyst at han eller hun skal gjøre noe annet her i livet enn å bli bokorm på universitetet.

Og for deg som faktisk tenkte å bruke disse rakettene til krigerske formål, så vil vi heller anbefale deg å spare pengene til psykiatrisk behandling.

(Kilder: Gadgets, ITavisen)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen