Ukens mest unyttige

Redaksjonen gjør hver uke en vurdering av hva som fortjener ærestittelen 'Ukens Mest Unyttige'. Det er sjelden vi plukker ut noe ikke-teknisk, men vi må denne uken gjøre et unntak. Rett og slett fordi du ikke finner noe mer unyttig!

De fleste av oss drømmer seg nok bort i blant, og når det regner som verst her hjemme, står nok en sandstrand med palmer høyt på ønskelisten. Som med så mye annet, så har et amerikansk selskap funnet ut at det er penger å hente i folks drømmer, og har derfor laget et eget hengekøyeoppsett, komplett med hengekøye, to palmer og en gressflekk.

Uansett hvor du er; slå opp palmene dine, fest hengekøyen i mellom, og drøm om hvite sandstrender og jenter i palmeskjørt. Om du er i New York eller på Hardangervidden spiller liten rolle, produsenten lover maksimalt for pengene og en "komplett Paradis-løsning". Og det til en pris av totalt sinnsvake 55 000 kroner, eller 8,280,00 amerikanske dollar.

Om du er en person som har alt; brusmaskin, Yacht, eget privatfly og fem bikkjer i hagen, eller generelt sett brenner penger på fjas og annet tull, så ser vi ingen grunn til at noen i det hele tatt skulle investere i palmene. Du skal virkelig være desperat etter palmesus for faktisk å svi av nærmere 60 tusen på to palmer og en hengekøye, når du for samme prisen kan få en gullbelagt hengekøye innsatt med diamanter, eller enkelt og greit, en fem måneders rundreise på øyer i Sør-Østasia der du kan se på ekte palmer så mye du bare vil.

Bim Banana, som selger hengekøyesettet, skriver at vanlig returrett ikke gjelder på dette produktet og at det i tillegg må spesialbestilles. Dermed kan det virke som om bakmennene er forberedt på sure kunder som oppdager at det de har svidd av tre månedslønner på, ikke var en tropedrøm, men to halvvisne palmer og en hengekøye, som du like greit kunne bygget og satt opp selv for maksimalt en tiendedel av prisen.

Men skulle du ha så mye penger at alternativet er å bruke dem som brensel, så kan du få kjøpt denne ukens mest unyttige tingest hos Bim Banana.

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen