Ukens mest unyttige

Unyttige saker og ting finnes i fleng, men enkelte dippedutter er farlig nær å være nærmest definisjonen av unyttighet. Denne ukens gjenstand, en skjorte med innebygget air-condition og USB-kontakt er ikke langt fra å redefinere unyttighet.

Utstyrt med to vifter, en på hver side, er det meningen fra produsenten sin side at du skal få kjølt deg ned i varmen. Vi alle har sikkert vært ute for bryllup eller konfirmasjoner der gradestokken har passert 25 grader og svetten siler. Mens de fleste klarer seg med noe kaldt å drikke, virker produsenten av skjorten å være av den oppfatning at det må minst to vifter til for å kjøle ned sideflesket.

Et spørsmål som kommer opp med denne ideen er naturligvis hvor en henter strømmen fra. For greit nok, skjorten er totalt unyttig. Men å ha en 10 meter lang skjøteledning hengende ut av buksesmekken fra skjorten og inn til nærmeste stikkontakt ville fått deg til å se ut som den optimale idiot.

Heldigvis er ikke det aktuelt. Sitter du ved datamaskinen, kan du koble skjorten til maskinen med USB-kabel og hente strøm derifra. Skulle du være på farten, vil fire AA-batteri gjøre nytten, eller du kan plugge skjorten til sigarettenneren i bilen din. Som om det noensinne har vært en god idé å koble kroppen din til det elektriske anlegget i bilen.

Det har ikke lykkes redaksjonen å få tak et salgssted for skjorten. Men trenger du litt nedkjøling til Tante Dottys hageselskap i sommervarmen, så kan et kjapt søk på nettet avsløre hvor du kan få kjøpt herligheten. Vårt råd? Hold deg heller til limonaden og kortbuksen.

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen