Ukens mest unyttige

De fleste av oss har et ganske anstrengt forhold til kombinasjonen vann og elektrisitet, trolig av den grunn at kombinasjonen enten fører til brå hjertestans, eller i det minste et heftig sjokk og en etterfølgende frisyre som selv Eli Hagen ville vært imponert over.

Men til saken: Designbyrået MetalArte har nå funnet en løsning på alle fremtidige lysproblemer i svømmebassenget. Ta en vanlig bordlampe, riv ut ledningen, sett inn batterier og gjør den vanntett. Voila, badebassenget ditt er herved flombelyst.

Deignerne hos MetalArte har også tenkt på det estetiske oppi det hele. For hver lampe er nøye justert slik at tyngdepunktet ligger langt nede på lampen. Dermed vil lysene duppe lett i vannet selv om du skulle finne på å ta et bombestup fra fem-meteren.

At lampene minner urovekkende om PCB-befengte gulvlamper fra midten av syttitallet er en helt annen sak. Og nevnte vi at det kan være en tanke komplisert å bytte lyspære?

Og hva gjør man når et produkt er fullstendig unyttig og salgsinntjeningen mest sannsynlig ikke vil overgå en tiendedel av produksjonskostnaden? Jo, man setter opp prisen til svimlende 450 dollar, eller nærmere 3200 kroner per lampe. Dette er altså den samme formelen vi ser hver gang noen skal selge et såkalt "designprodukt"

Vi har ikke funnet noen utsalg som selger lampene. Men så fins det jo så mange, atskillig mer fornuftige saker å brenne pengene på.

(Kilder: MetalArte)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen