Ukens mest unyttige

Sliter du med et brennende hat mot noen? Går du rundt og ber med jevne mellomrom om at sjefen forhåpentligvis en dag går på en landmine? Da kan denne anden kanskje være hjelpen du trenger for å psyken i balanse igjen.

Anden, som går under det passende navnet 'Choke a Duck', kan betegnes som selve definisjonen på fjærkre fra helvete. Grunnen er at anden synger ustanselig på "fuglesangen" mens den danser taktfullt til. Glem fugleinfluensa; etter noen minutter med helvetesanden vil du heller foretrekke å bo i bur med et titalls nysende duer enn å måtte holde ut den sangglade anden ett minutt til.

Heldigvis finnes det en løsning på torturen. Ta hånden din rundt halsen på anden, stram godt til og sørg for å kvel anden på en ømfintlig måte. Dette skal visstnok lette stresset fra skuldrene dine i følge produsenten. Vi tror heller at det høyner sjansene dine for å få bo et par måneder på psykiatrisk sykehus.

Last ned: MPEG (3 MB, MPG, 564x423), original (3 MB, WMV, 320x240)
Vis i fullskjerm

 

Men skulle du fortsatt ha behov for å skade noe, eller kanskje noen, så er anden fullt mulig å skaffe seg. Prisen ligger på småpene 15 engelske pund, eller rundt regnet 200 norske kroner. Du får den hos gadgets.co.uk.

(Kilder: gadgets.co.uk)

Kommentarer (11)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen