Ukens mest unyttige

Listen over 'Pimp my...'-konsepter blir stadig lenger, og i rekken av forskjellige 'Pimp my ride' og 'Pimp my PC' kan vi i denne ukens spalte presentere et 'Pimp'-prosjekt som kanskje skiller noe ut fra det vi har sett før.

'Pimp my heart' er det heteste av det hete for folk som ellers har en viss forkjærlighet for sotete ruter og senkede biler, gjerne krydret med et høyttalersystem som koster minst ti ganger prisen av bilen. Hjertet, som sjaføren skal ha hengende på brystet, sender ut signaler i takt med hjerterytmen til eieren, som så spilles av for full musikk på stereoanlegget.

Verst av alt, som ilustrasjonen viser, så er det ikke bare hjertet som er skal få bilen til å se enda kulere ut. Hjerteslagene skal så brukes til å pimpe opp bilen din skikkelig, med grafikk på flatskjerm og sensorbevegelser på frontruten, slik at småripset finner veien inn i baksetet der du står og forgifter omgivelsene ved siden av pølseboden. Og skulle du plutselig glemme CDene med trashtrance en dag du skal cruise opp og ned fra rundkjøringen til nærbutikken, så ikke fortvil, skaff deg en stabil hjerterytme og det gjør samme nytten.

Last ned: original (15 MB, MOV, 320x240)
Vis i fullskjerm

 

Dessverre har vi ikke lykkes å finne et sted der du kan kjøpe 'Pimp my heart', ettersom prosjektet er gjort av en japansk kunstner. Skulle det bli kommersielt tilgjengelig blir det nok sannsynligvis ganske dyrt. Men hva er vel kanskje en 50 000 kroner mot det å få sendt hjertedunkene dine ut blant folk? Du kan selv følge prosjektet på hjemmesidene til smykket.

(Kilder: Takehitoetani)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen