Ukens mest unyttige

De siste ukene har vi kunnet presentere en rekke unyttige og tildels totalt ubrukelige dingser. Denne ukens duppeditt har i det minste en funksjon, men det er vanskelig å finne noen nytteverdi. Med mindre du syns gjentatte støt i fingeren er en svært nyttig hendelse i hverdagen.

Shocking Roulette, som dingsen heter, reklameres for å være en litt mindre blodig versjon av den mer kjente "russiske rulett". Mens "russisk rulett" går ut på at en av Deltagerne går ut av spillet med et kulehull i hodet, går Shocking Roulette ut på at en av spillerne får kraftig støt i fingeren. Mindre blodig, kanskje, men fortsatt svært unyttig.

Når du spiller, putter du og tre andre fingeren inn i ett av fingerrommene. En observatør trykker så på startknappen, og nedtellingen begynner. Så snart telleren har nådd null vil det komme et høyt pip og en uheldig medspiller vil erfare hvordan støt i fingeren føles.

Dette ustyrtelig morsomme spillet er ment å være ubehagelig, og produsenten bak spillet skriver selv at dette "ikke egner seg barn". Vi derimot tror gjerne at Shocking Roulette kan være et friskt pust i en eller Monopol- og Ludo-fylt hverdag, og kan gjøre hjemmekvelden med ungene litt mer fartsfylt enn det den ellers ville vært. Men vær advart, om du syntes det er skrekkelig morsomt å utsette Per på fem for spillet, så kan det hende at barnevern og øvrige myndigheter ikke deler denne oppfatningen.

Og ja, om du virkelig er interessert i en bokstavelig talt gnistrende aften, så kan Shocking Roulette kjøpes hos Gadgets.co.uk for rundt 200 kroner.

(Kilder: Gadgets)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen