Ukens mest unyttige

Ja, vi vet den ikke har LCD-skjerm, antenne, blåtann eller noe annet som skulle gjort den verdig forsiden på Amobil. Men har du noengang før sett en pistol som skyter teddybjørner før? Og ikke bare teddybjørner, men rosa teddybjørner?

Nei, trodde ikke det. Og det er ikke uten grunn. For mens vi i vesten vanligvis kaster ris eller blomster etter at ektepar blir spleiset i kirken, er Japan nå vitne til en ny trend der bryllupsgjestene kaster teddybjørner på hverandre etter seremonien. Brud, brudgom eller ikke, ifølge MSN News er du uansett i faresonen.

For at ikke halvparten av brudefølget skal få problemer med muskelstrekk etter et bryllup, har selskapet Sunamiya nå tatt saken alvorlig og laget en teddybjørnpistol. Så i stedet for å se et helt følge av bryllupsgjester kaste på hverandre, vil vi snart være vitne til at bryllupsfølget plaffer hverandre ned så snart de står ute på kirketrappen.

For at bryllupet ikke skal ende opp med forslåtte bryllupsgjester og rene Counterstrike-tilstander har produsenten sørget for at pistolen gjør minst mulig skade. Hver teddybjørn er utstyrt med hver sin lille fallskjerm, og så snart bjørnen er ferdig med takeoff, går turen tilbake til jorden i fallskjerm. Så om du er bekymret for å få en blodtørstig teddybjørn i hodet neste gang fetteren spleiser seg, så behøver du faktisk ikke bekymre deg stort.

- Vi håper å nå inn i hjertene til nye ektepar, kunne en stolt fabrikksjef si til Mainichi News. Vi på vår side håper trenden forblir i Japan og ikke tar turen vestover, slik at vi i fremtiden fortsatt kommer til å kaste ris og ikke teddybjørner i hodet på hverandre hver gang det er sammenkomst i kirken.

(Kilder: Gizmodo, MSN, Mainichi)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen