Ukens mest unyttige

Som så mange skrekkfilmer har vist opp gjennom årene, så er mange plaget av gjenferd som gjør hverdagen utrivelig. Den ekle følelsen av kulde, og kaldsvetten i etterkant, er til stor irritasjon.

Japanerne har nå kommet med en løsning på problemet. Selskapet SollidAlliance kunne nylig vise frem verdens første mobile spøkelsesdetektor, ikledd moteriktig Hello Kitty-design. Den lille dippedutten lyser opp hver gang bestefar nærmer seg og gir klar beskjed om at nå er det spøking på ferde. Og grunnen til at den kalles mobil? Jo, den skal festes i telefonen.

De fleste vil jo påstå at spøkelsesdetektorer i sin helhet er rent vås fra ende til annen, og SollidAlliance har ikke bare fått god omtale i media for sine spøkelsesdetektorer (ja, de har laget flere). Men selskapet avfeier kritikken, og mener de vitenskapelig kan bevise spøkelsers nærvær ved endringer i magnetfeltet i området. Det er altså disse endringene som den mobile spøkelsesdetektoren gir deg beskjed om.

Mens de fleste unyttige duppedingser bruker å loppe deg for tildels store summer, er denne mobile spøkelsesdetektoren slett ikke store utgiften. Med en utsalgspris på rundt 2000 Yen koster detektoren knapt 150 kroner, som slett ikke er så alt for mye for å holde deg oppdatert på spøkelsestettheten i området du befinner deg. Prisen til tross, vi mener SollidAlliance sitt siste produkt ikke er langt fra å fortjene tittelen 'Årets mest unyttige', og gir Japan stående applaus for nok et fullstendig ubrukelig produkt.

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen