Ukens mest unyttige

I ukens utgave at 'Ukens mest unyttige' kan vi presentere det som trolig er jordklodens mest unyttige klokke. 'About Time', fra Buro Vormkrijgers, kan nemlig ikke gjøre stort annet enn å være unyttig, og har ingen fornuftige bruksområder annet enn at den ser en tanke stilig ut. En svart skive med en lang remse ord i ytterkanten er alt den har å by på.

Du lurer sikkert på hvorfor skiven kalles en klokke, og det har sine grunner. 'About Time' forteller deg nemlig tiden på en noe original måte. I stedet for å gi deg eksakt tidspunkt ved å vise fire eller seks tall fordelt på timer og minutter, forteller klokken deg i én sammenhengende setning at klokken er '...about o'clock'. Altså at tiden er i tide. Svært praktisk om du skal rekke et fly og vil vite om du er fem minutter forsinket eller om flyet allerede har gått.

Om du skulle ha behov for å få et mer filosofisk syn på tiden, og gjerne også skulle hatt en stor svart plate til å intruere deg i det, så kan 'About Time' skaffes på hjemmesidene til Buro Vormkrijgers. Vi har, tross flere forsøk, ikke klart å få halt prisen ut av selskapet, men 'About Time' koster garantert mer enn den er verdt. Så om du fikk litt ekstra lønn forrige måned eller du generelt ønsker å kaste penger ut av vinduet med stil, så er 'About Time' midt i blinken for deg.

(Kilder: Buro Vormkrijgers)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen