Ukens mest unyttige

I vår nye serie 'Ukens mest unyttige' presenterer vi som første produkt USB Tiki V3. Denne hodeskallen, som skal illustrere den hawaiiske guden Tiki, er ment å være et forfriskende pust i en ellers grå hverdag. Med lysende øyne og en heller mørk fremtoning skal vulkanguden sørge for at selv trøtte og grå Ikea-leiligheter blir nest-etter den feteste nattklubben i byen.

Poenget med USB Tiki V3 er at øynene til vulkanguden skal blinke i takt med det du måtte ha av musikk. Om det er Röyksopp eller Sputnik; Tiki sørger for et lysshow du sent vil glemme. Via USB-kabel kobler du hodeskallen til datamaskinen, finner den fargen du liker best og setter i gang diskoteket. Og skulle det spirituelle ta litt over, er det ikke noe i veien for at du kan klaske til med et par palmeblader rundt livet og kaste deg i en regndans som ville selv fått den stolteste Sioux-indianer til å juble av begeistring.

Før du nå kaster deg over telefonen og bestiller herligheten, så skal det nevnes at Tiki kun kan fås på produsentens hjemmesider. Og prisen? Nette 169 amerikanske dollar eller vel 1200 kroner. Og da kommer frakt i tillegg. Men hva er vel penger verdt mot det å faktisk ha en ekte, blinkende hawaiisk vulkangud som blinker taktfast til det du måtte ha på av musikk i stuen? Grip sjansen og kjøp nå!

Om du faktisk kunne tenke deg å bruke penger på din egne USB-vulkangud, så kan Tiki V3 bestilles her.

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen