Ukens konkurransevinnere

Fredrik Norum stakk av med denne ukens versting. En ny mulighet byr seg hvert øyeblikk.
Fredrik Norum stakk av med denne ukens versting. En ny mulighet byr seg hvert øyeblikk.

I ukens konkurranse etterlyste vi bidrag som kunne imponere oss. Vi sa forholdsvis lite om hva som skulle til for imponasje, og det har dermed kommet inn bidrag i søkk og kav denne uken.

Vi i redaksjonen, samt flere tilfeldige forbipasserende har nå kåret vinnerne av ukens premier. Underveis har vi sett såpass mange imponerende ting at vi i vår sluttvurdering har latt oss imponere mest av de tingene som åpenbart var relaterte til konkurransen.

Vinneren laget et spill

Det var flere slike bidrag, men mest imponert ble vi nok av leseren Fredrik Norums bidrag. Vi har faktisk fått et spill, laget i Silverlight. Her er det om å gjøre å kverke invaderende telefoner, enten det dreier seg om Symbian-drevne enheter fra Nokia eller Apples Iphone.

Dermed stikker han av med ukens heftigste premie, altså en Sony Ericsson X10, akkompagnert av et minnekort på 16 GB fra Sandisk og et trådløst stereo håndfrisett.

Trommis stakk av med andreplassen

Andreplassen var den vi hadde størst problemer med. Det var mange som åpenbart hadde gjort en innsats med alt fra grytekluter til muffins. Det lengste strået trakk dog Magnus Loe med sitt svært imponerende trommespill, og en imponerende gammel mobiltelefon.

Dermed stikker han av med en Sony Ericsson X10 Mini med 16 GB minnekort fra Sandisk og et trådløst stereo håndfrisett.

Vi gratulerer vinnerne. Til alle de som ikke vant denne uken, må vi minne om at det ganske straks dukker opp enda en mulighet til å bli en telefon rikere.

I mellomtiden kan dere se vinnerbidragene her.

Yogurt Defense av Fredrik Norum

Les også

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen