Ukens kinopremierer uke 47

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I en helt ny artikkelserie vil vi belyse ukens premièrefilmer og slik gjøre kinovalget enda enklere for deg dagen filmene kan sees på kinoer landet rundt.

Air Guitar Nation

7/10

”Air Guitar Nation” er en skikkelig godbit på tampen av filmåret 2007. Den er vittig, og dessuten godt regissert og godt klippet. For alle dere som en gang hadde en drøm å bli rockestjerne, men som må nøye seg med luftgitar: Her er filmen for dere! Hiv fra deg luftgitaren, og kom deg på kino snarest! Les hele anmeldelsen.

American Gangster

7/10

Sett uavhengig av regissør, forventinger og tittel er ikke ”American Gangster” noen dårlig film, og for de som liker gangsterfilmer vil det utvilsomt bli en hyggelig aften. Men, som mange kanskje hadde håpet på, er dette ingen umiddelbar klassiker. Les hele anmeldelsen.

Beowulf

7/10

"Beowulf" er en god underholdningsfilm, men som langt ifra er fri fra svakheter. Filmen oppnår tidvis sitt ambisiøse potensiale, men har en lei tendens til å hale ut enkelte scener. Den kan også fremstå noe masete, men det kler vel kanskje filmens middelalder-setting? Hadde denne filmen vært en spillefilm tror jeg den både hadde vært dypere og mer engasjerende, spesielt når det kommer til karakterene. Det står rett og slett ikke på manuset, men innpakningen og gjennomføringen. Les hele anmeldelsen.

Hot Rod

6/10

Ikke alle vitsene i ”Hot Rod” fungerer, men filmen har integritet, og selger seg aldri. Her finnes det ikke kompromisser for å trekke publikum, og filmen må for all del ikke forveksles med de under gjennomsnittlige high-school komediene som taktfast pumpes ut til kinoene. Se opp, ”Hot Rod” kan bli en kommende kultfilm. Les hele anmeldelsen.

Si at du elsker meg

8/10

"Si at du elsker meg" er et praktstudie i karakterrelasjoner på film. Vi får se hvordan forskjellige mennesker påvirkes på utallige vis utfra samme katalysator, men også hvor irrasjonelle fornuftige mennesker kan bli når de presses til det ekstreme. Enkelte elementer i filmen fremstår kanskje i ettertid litt overdrevne; men det funker. Filmen river rett og slett i sjela og inviterer til ettertanke. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen