Ukens kinopremierer uke 44

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Baader Meinhof

8/10

Et hav av dyktige skuespillere i blod, svette og tårer for sin sak i kombinasjon med raske skudd, historietime på løpebånd og en dypere gransking av den Røde armé enn hva politiet selv klarte på den tiden, gir en stødig applaus fra denne heldige siden av kloden! Les hele anmeldelsen.

Gjensyn med Brideshead

7/10

"Gjensyn med Brideshead" er den herlige, erkebritiske filmen med aristokrater og intriger i landlige omgivelser, ispedd med slott og finstas. Konflikter som forbudt kjærlighet og religion burde holde enhver voksen person litt interessert i det minste, men fortellinger fra overklassen som dette passer ikke for alle og enhver. Litt likegyldighet til tross, filmen er et godt lagd håndverk som oser av varme, klassisisme og flotte skuespillerprestasjoner. Les hele anmeldelsen.

Kurt blir grusom

7/10

Raske sceneskift, fine farger av gjenkjennelige karakterer i fantasifull utforming! En moralsk, men samtidig fandenivoldsk animasjon som tar det meste bokstavelig. En rørende, god slutt som forener det beste ved alle involverte. En god animasjon. Les hele anmeldelsen.

The Strangers

5/10

"The Strangers" fungerer greit, man blir skremt og skvetter her og der selv om man til enhver tid vet hva som kommer til å skje. Slik er det bare. Det positive er musikken og lyden, og det er jo faktisk et av de viktigste elementene når man lager en slik type film. Men det er ingen overraskelser i "The Strangers", og det burde det absolutt vært når man vet hvordan filmen ender før den i det hele tatt har begynt. Har du lyst til å være litt redd så funker "The Strangers", men det er dessverre ingen stor film. Les hele anmeldelsen.

Hest er best 2

Denne filmen fortsetter der forrige filmen sluttet. I "Hest er best" trodde Winky at den store og flotte hesten Amerigo var en gave til henne. Det var den jo ikke. Men hun har fått lov til å passe på den mens julenissen Sinterklaas er i Spania. Winkys høyeste ønske er å kunne ri på Amerigo som bor på onkel Siem og tante Coors gård. Alle mener Winky er for liten og hun får heller ridetimer på den lille ponnien Naf-Naf. Winky blir forferdelig skuffet. Les mer om filmen i prisguiden.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen