Ukens kinopremierer - uke 45

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Baby mama

6/10

"Baby Mama" er filmen for jentegjengen. Det er en feelgood-film som beveger seg i kjent og trygt terreng, med noen komiske utskudd her og der som får en til å humre litt. Filmen tar ikke de store sjansene, men da vet man også med sikkerhet hva man får: Dette er en trivelig komedie med til dels absurde situasjoner og en dose romantikk. Noen av klisjeene avslører litt av rusten til den ellers så velsmurte motoren, men man skal ikke kreve for mye i møtet med en slik film. Den blir altså å anse som nokså god. Les hele anmeldelsen.

James Bond: Quantum of Solace

5/10

"James Bond: Quantum of Solace" er, til tross for en kjip bond-låt, for lite handling, en for tam skurk og for mye hevn og følelser, en underholdende film. Den holder ikke mål sammenliknet med sin forgjenger, "Casino Royale", men er en spennende actionfilm spekket til randen med fartsfylte sekvenser. Les hele anmeldelsen.

La Zona

7/10

"La Zona" er en film som på en ny, elegant og effektfull måte tar opp problematikken rundt penger, makt og korrupsjon. Er man rik kan man kjøpe seg særordninger som for eksempel en egen sone i en storby hvor man kan bo i fred for fattigdom og kriminalitet. Filmen belyser et viktig tema som dominerer i vår verden, og den er i tillegg spennende - rett og slett en god film. Les hele anmeldelsen.

Son of Rambow

7/10

"Son of Rambow" er ypperlig underholdning for barn i alle aldre. Den har nok x-faktor til å sjarmere de fleste i senk, og selv om den kanskje ikke fungerer helt 100 % hele tiden, så er den vel verdt pengene det koster å se den. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen