Ukens kinopremierer - uke 41

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Fritt vilt II

7/10

"Fritt vilt II" er en oppfølger, og overgangen fra film nummer en til film nummer to fungerer veldig bra. Historien fortsetter der vi slapp og det har blitt lagt inn akkurat nok informasjon om hva som foregikk i den første filmen. "Fritt vilt II" er ganske lik sin forgjenger. Skrekken blir tatt på alvor og blir utført med sikkerhet og stil. Likte du ikke den første filmen kommer du nok heller ikke til å like denne, men likte du "Fritt vilt" er det god grunn til å tro at du også vil like "Fritt vilt II". Les hele anmeldelsen.

Gomorra

7/10

"Gomorra" er en innholdsrik og virkelighetsnær skildring av hvordan ulike liv kontrolleres av Camorraen. Den har en noe ukonvensjonell stil og flere historier uten kausal sammenheng seg imellom. Dette gir filmen en noe unik følelse. Dessverre er historiefortellingen litt for lite fokusert til at det blir den virkelig store filmopplevelsen. Les hele anmeldelsen.

Happy-Go-Lucky

7/10

"Happy-Go-Lucky" er en skikkelig gladfilm med sjel. Det er befriende å se en lett og glad film med kvaliteter. Poppy sjarmerer oss i senk. Det er umulig å ikke bli glad av å se denne fornøyelige filmen. Les hele anmeldelsen.Mamma mø og kråka

7/10

"Mamma Mø og Kråka" er en kjempefin tegnefilm om en sprø ku og hennes venn Kråka. Filmen er hyggelig og den har et fint budskap om vennskap og mot. Den kan nok være litt dryg og stille for dem barna som liker de mer actionfylte filmene, men "Mamma Mø og Kråka" er absolutt en film å anbefale, spesielt for de aller minste av oss. Les hele anmeldelsen.

Nausicaä - Prinsessen fra Vindens dal

8/10

"Nausicaä – Prinsessen fra Vindens dal" er nok en svært god film med et herlig univers og stemning fra Hayao Miyazaki, den japanske animasjonsmesteren. Vi blir servert en engasjerende fortelling om et eventyr i en dunkel, men likevel utrolig vakker verden på en utsøkt måte. Miyazaki er tegnefilmens svar på en dyr restaurant: Det både ser godt ut og smaker nydelig. Servicen er også upåklagelig. Filmen mangler likevel det ekstra spesielle for å bli omtalt som en klassiker, men er man ute etter en god kinoopplevelse for hele familien bortsett fra de minste, er "Nausicaä" filmen for deg. Les hele anmeldelsen.

The Black Balloon

6/10

"The Black Balloon" har en god kjerne og skildrer en familie på en varm og humoristisk måte som det er vanskelig å mislike. Filmen klarer på en god måte å balansere mellom scener av en dramatisk, komisk og direkte pinlig art. Dessverre klarer den ikke helt å holde seg unna de altfor kjente fortellermessige grepene, og rollefiguren Jackie og alt hun bringer med seg trekker filmen et hakk ned. Selv om "The Black Balloon" er en varm og god film kommer den sannsynligvis til å være glemt om et par måneder. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen