Ukens kinopremierer ? uke 39

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

DeUSYNLIGE

7/10

Selv om "deUSYNLIGE" dukker opp i et friskt formspråk, er filmen såpass nøye balansert og overveid at de eventuelle hysteriske scenene i filmen aldri blir for sentimentale. Den dystre historien fortelles med en nedtonet fortellerteknikk som blir utfylt av glimrende og vakker orgelmusikk, noe som er med på å heve inntrykket. Filmen klarer dessverre ikke å engasjere like mye som den burde, men alt i alt er "deUSYNLIGE" en god kinoopplevelse. Les hele anmeldelsen.

Tropa de Elite

8/10

"Tropa de Elite" virker som et følelsesmessig, visuelt og intellektuelt slag i magen. Filmen er en helstøpt, rå og ubehagelig actionfilm, som gir oss et innblikk i virkeligheten i Rio og maktbrukens problem sett fra en politimanns synsvinkel. Les hele anmeldelsen.Tropic Thunder

8/10

"Tropic Thunder" er noe så sjelden som en både vellaget og morsom parodi. Det befinner seg omtrent like mange velplasserte superstjerner i filmen som gode og artige poenger, og begge deler er en bragd i seg selv å få til. Ben Stiller har laget en imponerende og ikke minst underholdende komedie som forhåpentligvis får den mest kyniske Hollywood-hateren til å humre, i hvert fall litt. En svært god film som anbefales! Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen