Ukens kinopremierer - uke 38

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

Bangkok Dangerous

4/10

Som en actionfilm er denne helt grei, men kjærlighetshistorien funker ikke i det hele tatt. Attpåtil blir kjærlighetsscenene alt for lange, man blir aldri rørt av å scenene, og man bare venter på at det skal bli ferdig. Filmen har sine høydepunkter i form av jakt i båt og en lang skytescene på slutten. Derfor er den ikke helt bortkastet å se, men opplevelsen er nok glemt allerede dagen etter. Det er nok godt mulig originalen er mer interessant å få med seg. Les hele anmeldelsen.

Forvandling fryder

5/10

”Forvandling fryder” er en romantisk komedie som underholder. 1930-talls kostymer og musikk gjør filmen både visuelt vakker og er en fryd for øret. Dette er absolutt en av de bedre romantiske komediene på en stund. Dessverre gir den deg ikke noe ekstra og det er ikke sikkert du husker ”Forvandlig fryder” når du skal oppsummere de gode filmene fra 2008. Men ønsker du en koselig film som underholder og får deg til å smile så kan dette være filmen for deg. Les hele anmeldelsen.

Ikke krøll med Zohan

3/10

Adam Sandler er lite morsom i "Zohan", men er hans type humor din humor, er den kanskje til å tåle. Alarmerende er det uansett at Rob Schneider er filmens morsomste, dette som en av mange helsprø palestinere/arabere (filmen er ikke så nøye på betegnelsene). Humoren er til tider direkte provoserende, og ikke på den gode måten. Når den ikke er provoserende, er den stort sett idiotisk og irriterende. Men hvem vet, kanskje denne filmen virker fredsskapende: begge sider i Midtøsten har her et felles hatobjekt. Les hele anmeldelsen.

Nims hemmelige øy

5/10

”Nims hemmelige øy” er en eventyrfilm som prøver mer enn den faktisk får til. Det blir spennende etter hvert, men den bruker litt for lang tid på å komme dit. Filmen er i tillegg dubbet, som er fint siden det er en barnefilm, men å høre Abigail Breslin og Jodie Foster snakke norsk ødelegger mye, i alle fall for de voksne. Men ”Nims hemmelige øy” er en barnefilm og 9-åringen i meg hadde nok synes dette var veldig spennende. Les hele anmeldelsen.

Wild Child

6/10

"Wild Child" er ingen stor film, men en god tenåringskomedie som fungerer på sine egne premisser. De fleste vil ikke få spesielt mye ut av å se den, men for målgruppen treffer den blink, og den er absolutt å anbefale for jenter mellom 10 og 14. For oss andre er den kanskje ikke verdt å bruke penger på, men du slipper fra det med livet i behold om du tar sjansen. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen