Ukens kinopremierer ? uke 37

Hver uke gir vi på Kulturo.no deg en oversikt over filmene som har premiere på kino. Slik blir det enda lettere for deg å orientere deg i mylderet av filmer.

99% ærlig

7/10

Dette er en god dokumentar som både har morsomme og følsomme sider, men den taper seg dessverre litt fordi den er i korteste slaget. Hovedpersonene er åpne, ærlige og ikke minst inviterer de oss til å bli kjent med dem. Men beklageligvis blir vi aldri godt nok kjent med alle personene og bakgrunnshistorien til bandet. Man blir rimelig godt kjent med en av ungdommene, resten ser man dessverre bare bruddvis. Assad blir man nesten ikke kjent med i det hele tatt, men det er godt mulig dette var etter hans eget ønske. Ellers er dette en godt regissert dokumentar som viser oss en interessant gjeng i perioden de jobbet med albumet sitt. Alt i alt en meget vellykket dokumentarfilm. Les hele anmeldelsen.

De gales hus

6/10

”De gales hus” kan kalles en blek versjon av ”Girl, Interupted”. Den har samme tematikken, men er ikke i nærheten av så modig og vågal. Filmen dveler litt for lenge rundt de samme tingene og blir dermed litt for lang og til tider veldig dryg. Men det vil ikke dermed si at ”De gales hus” ikke er verd å få med seg, for den er både dramatisk og spennende. Den er fin å se på og skuespillet er til tider glimrende. Er du av typen som liker drama fremfor action kan nok dette blir en riktig så fin kinoopplevelse, men liker du at ting skal gå fort unna kan det hende du skal velge noe annet. Les hele anmeldelsen.

Desmond og myrmonsteret

3/10

"Desmons og myrmonsteret" er en film som på de fleste områder er for liten, kanskje også for kinolerretet. De voksne kommer ikke til å få noe som helst ut av denne filmen, sannsynligvis ikke en gang fornøyde barn. Filmens korte varighet er rett og slett for lite til å gi en følelse av et eget univers, og de ulike rollefigurene rekker vi aldri å bli skikkelig kjent med. Historien er nesten ikke-eksisterende, og den lille timen den varer er bortkastet. Les hele anmeldelsen.

En magisk sommer

7/10

"En magisk sommer" er kanskje en film som på papiret kan virke som en ren barnefilm, men i virkeligheten kan den godt appellere til ulike generasjoner med sin velfortalte historie full av lun humor, utsøkt skuespill og et flott karaktergalleri. Ikke minst fremstår filmen realistisk og universal, og dette er en historie som like enkelt kunne utspilt seg i Norge som i Polen. Den eneste solide ripen i lakken er avslutningen som fremstår ufullstendig der den snyter oss for en skikkelig avslutning på enkelte sidespor i handlingen. Like fullt vil jeg anbefale "En magisk sommer" for deg som ønsker deg en trygg og varm kinoopplevelse for både ung og gammel. Les hele anmeldelsen.

Space Chimps

4/10

"Space Chimps" er ikke for animasjonselskeren, men grei nok underholdning. Filmen prøver på så mye, men får det dessverre ikke helt til. Gode intensjoner og tilløp til gode historie, middelmådige animasjoner, små-artige aper, referanser til populærkulturen og noen vittigheter er ikke nok. Les hele anmeldelsen.Wanted

7/10

”Wanted” er ikke nødvendigvis en bra film, historien er både tynn og full av klisjeer. Men til tross for at den på slutten prøver å være original og spennende og til tross for at man stort sett hele tiden vet hva som vil skje, er det en kul film. ”Wanted” er en actionfilm og action er det massevis av. Blandingen av kule mennesker, kule effekter, kul musikk og lyd gjør dette til en kul – og ikke minst underholdende – film. Les hele anmeldelsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen